Farbror Blå * Brandhill

Alla inlägg under augusti 2010

Av Torbjörn S. Brandhill - 30 augusti 2010 19:49

Här är Svt:s utfrågning av Jan Björklund, då Jan blir utfrågad av Mats Knutsson och Anna Hedenmo

Här är http://svtplay.se/t/130178/valet_2010

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 30 augusti 2010 18:51
Annika Beijbom är en kompentent politiker som är riksdagskandidat i valet 2010 för folkpartiet. Hon är även medlem i Liberati och strider därför för mänskliga rättigheter, frihet och integritet

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 30 augusti 2010 18:43


Jag tycker att Marit Paulsen är en väldigt duktig och förtroendeingivande politiker. Hon är en "vass sida av en bokhylla".


Här är två videos med henne:

Av Torbjörn S. Brandhill - 30 augusti 2010 18:28

LIberalismen måste gå före tagande av staten. Den personliga integriteten och friheten för människan måste gå före dåliga polisiära idéer som bara leder till ett större agg mot rättssamhället. Många politiker säger att "om man har rent mjöl i påsen har man inget att dölja" men det är ett värdelöst uttryck som kommer från de gamla borgarna. Det handlar om att politiker tycker att personlig integritet är viktig men vi kan gärna inkräkta på andras integritet. Fri kunkurrens förhåller jag  med om för att jag tycker att det är rätt att man ska få gå med vinns som företagsägare men det får absolut inte inkräkta på arbetsförhållanderna på en arbetsplats.

"Jämställdhet är en punkt som jag tycker de flesta partier i riksdagen har misslyckat på genom att det finns inga politiska reformer som systematiskt gör Sverige mer jämställt." Detta är felaktigt då man har infört reformer för jämstlddhet. Kommer till det lite senare. Jag tycker att Sverige är ett jämställt land och det kan faktiskt inte bli helt jämställt.Jag tycker att vi borde även eliminera frågan "Ska rika barn få bättre sjukvård än fattiga?" för jag kan inte i hela mitt liv förstå denna debatt. Den leder inte till något vettigt alls. Mer politik snart plus klipp med olika debatter.

Av Torbjörn S. Brandhill - 30 augusti 2010 00:26

Ordningen är lottad och nu är det dags för mitt parti!


  

  

Folkpartiet

  Folkpartiet


Liberalerna

Av Torbjörn S. Brandhill - 29 augusti 2010 23:27

Döm själva:

Jag tycker att Paolo har en poäng i vad han säger så lyssna noga.

Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Vet du vad en frivilligcentral är?
 Ja
 Nej

Bidra till bloggen

Alla bidrag är välkomna. Bloggen kommer att lyfta civilsamhället och frivilligt socialt arbete mer och mer. Alla pengar kommer att gå till välgörenhet.  

 

Swisha till: 070-2870484

Det här är jag

     

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 26 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 400 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag har pluggat internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. Jag var erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggade jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu och har en fil.kand. i statsvetenskap. Idag pluggar jag offentlig förvaltning, ledning och styrning på Göteborgs Universitet. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se