Farbror Blå * Brandhill

Presentation

URL:    http://farbrorbla.bloggplatsen.se
Registrerad:    2010-03-23 21:53
Senast inloggad:    2024-02-04 17:36
Bloggtitel:    Farbror Blå * Brandhill
Förnamn:    Torbjörn S.
Efternamn:    Brandhill
Län:    Västra Götalands län
Kommun:    Ulricehamn
Ort:    Timmele
Intressen:    Politik, musik, kultur, människor, filosofi, poesi.

       


Jag är kritisk, hyllande, förhöjande, sänkande, informativ och avstängande. Men allt täcks av ett högt tak av liberalism och demokrati.


Bor för tillfället i Göteborg och pluggar Offentlig förvaltning på Göteborgs Universitet


Finns bara en Farbror Blå i hela världen!


Intresset för politik finns långt inne hos alla människor och min blogg kan väcka detta intresse, i både små och stora doser.


Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.


Vad handlar min blogg om? Jo, den handlar om politik, musik, kultur, poesi, humor och framför allt journalistik. Den skrivs av mig Farbror Blå och handlar om allt mellan himmel och jord. Jag engagerar mig politiskt genom att: främhäva mina åsikter, blogga, göra mätningar, vara med i luf, vara med i folkpartiet, gör videor på Youtube, verkade inom liberati både på Facebook och i den "riktiga" gruppen tills det lades ner m.m Älskar att diskutera, debattera, tala inför folk, hålla föredrag, träffa människor, lära mig nya saker med mera. (fråga mina vänner om diskutera, debattera biten) Jag brukar säga att jag är som en dammsugare, eftersom jag är intresserad av allt.Vad gör jag mer? Jo, jag sjunger, spelar piano, skriver poesi, skriver egna låtar m.m Musik och kultur i över huvud taget tycker jag är väldigt intressant.  På min blogg lägger jag upp debatter, politiska artiklar m.m Ibland dyker det även upp videoklipp där jag pratar om olika politiska frågor, sjunger, läser upp mina dikter m.m Mitt Youtube-konto har över 348 000 views.Jag är pragmatisk liberal.

Fråga mig

100 besvarade frågor

Omröstning

Vet du vad en frivilligcentral är?
 Ja
 Nej

Bidra till bloggen

Alla bidrag är välkomna. Bloggen lyfter civilsamhället och frivilligt socialt arbete mer och andra politiska frågor. Alla pengar går till att bygga upp bloggen och annat för att lyfta politiska frågor. Det kan gälla Ulricehamns kommun eller riksfrågor. 

 

Swisha till: 070-2870484

Det här är jag

     

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 26 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 400 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag har pluggat internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. Jag var erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggade jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu och har en fil.kand. i statsvetenskap. Idag pluggar jag offentlig förvaltning, ledning och styrning på Göteborgs Universitet. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se