Farbror Blå * Brandhill

Senaste inläggen

Av Torbjörn S. Brandhill - 29 december 2016 15:28

2017 är det dags att börja blogga igen. Jag har inte haft tid och lust det senaste halvåret men känner att det finns ett intresse igen. Jag tänkte dra igång igen för ett tag sedan men det kändes inte riktigt rätt. För mig är det viktigt att göra något ordentligt eller inte alls. Min vardag handlar om politik, träning, jobb, badminton och piano just nu. Jag försöker få ihop min vardag vilket är svårt att få ihop. Efter årsskiftet har jag tänkt få en struktur på det och försöka följa den i åtminstone två-tre månader. Det är svårt när man försöker hinna med flera saker samtidigt. En video om Morgans mission kommer jag och Morbror Grön att göra då SVT gjorde en tillbaka blick för någon vecka sedan. Ett år senare på skolan och det ska bli intressant att se om vi hade rätt om programmet i vår Youtube-video. 


Men ja vi ses och hörs 2017. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 15 december 2016 22:12


Farbror Blå och Morbror Grön nämner vardera 5 saker som vi inte skulle kunna vara utan under julen. Snart är det jul så det är kul att damma av denna från förra året. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 5 december 2016 22:04

Farbror Blå och Morbror Grön nämner 10 saker med julen som vi skulle kunna leva utan. En video som vi spelade in förra året.


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"Av Torbjörn S. Brandhill - 27 november 2016 20:16


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 

Av Torbjörn S. Brandhill - 26 november 2016 20:29

Liberalerna i Ulricehamn bryter upp trepartialliansen i Ulricehamn. Det har hänt en hel del i kommunpolitiken i Ulricehamn. Jag kommer att skriva mer om mina reflektioner över detta under nästa vecka alternativt imorgon. Jag kan nämna att jag var en av de som förespråkade detta. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 


Av Torbjörn S. Brandhill - 24 november 2016 18:04


Farbror Blå och Morbror Grön går igenom presidentvalet/Donald Trump utifrån 10 punkter.


- Hälsingar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"


#DonaldTrump #MakeAmericaGreatAgain 

Av Torbjörn S. Brandhill - 13 november 2016 16:48


Finns Decemberöverenskommelsen kvar? Finns DÖ kvar? Farbror Blå och Morbror Grön diskuterar Decemberöverenskommelsen och den politiska utveckling som har skett i Sverige sedan valet 2014. Det blev även en kort del där vi diskuterar integration. Videon spelades före Amerikanska presidentvalet. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"


#svpol #DÖ #decemberöverenskommelsen #Sverigedemokraterna #Alliansen #rödgrönröra #rödgröna #Socialdemokraterna #StefanLöfven #Kristdemokraterna #vänsterpartiet Av Torbjörn S. Brandhill - 31 oktober 2016 20:23


Clownattackerna i Sverige och medias hantering av denna trend diskuteras i avsnittet. Glad Halloween önskar Farbror Blå och Morbror Grön. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 


#clownattacker #GladHalloween #clownprank #Clown #FarbrorBlåochMorbrorGrön #Podcast #PoddenFråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Är du för eller mot böneutrop?
 För
 Mot
 Vet ej

Det här är jag

   

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 24 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 395 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag pluggar internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. För tillfället är jag en erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggar jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu, men har inte tagit ut min fil.kand. i statsvetenskap ännu. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se