Farbror Blå * Brandhill

Senaste inläggen

Av Torbjörn S. Brandhill - 19 juni 2018 13:27

Of course I will bet on the match Colombia vs Japan. My bet is:


  -   

 

Torbjörn "Farbror Blå": Colombia vs Japan 2-1

Martin: 2-0


Here you can live stream the match:  http://myfeed2all.eu/watch/658651/3/watch-colombia-vs-japan.html


Ställningen i tipningen är just nu 16p för Farbror Blå och 12 poäng för Martin. Reglerna är 1 poäng för rätt på 1X2 och 3 poäng för rätt resultat. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 

Av Torbjörn S. Brandhill - 3 juni 2018 19:30

Ganska självklart att det gör det men ja träningen och motionen har hittills fungerat. Mitt mål var att försöka ta 10 000 steg om dagen och samtidigt kläma in styrketräning samt löpning. Jag har under de två senaste veckorna gått ner 3 kg. Jag vet inte om det har en direkt koppling men ja vi får vad mer som kommer att kunna ske de närmaste 5 veckorna. Imorgon börjar skogsplantering vilket kommer att bli tufft i den här värmen. Det är viktigt att understryka att mitt mål är inte att gå ner i vikt utan snarare att undersöka vad man kan göra genom lite mer ansträngning. Vi får se var detta landar. På tisdag har jag miljö och byggnämnden vilket ska bli intressant. Jag ska även göra färdigt flygbladen inför valet. Det kommer även hända fler saker men dessa håller jag tyst om. ;) 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

Av Torbjörn S. Brandhill - 3 juni 2018 19:24

Hej. Jag hoppas att allt är bra med dig. Nu hade jag tänkt tipsa om något som möjligen kan hjälpa dig. Skönhet och hälsa är något som ni vet att jag brinner för. (Om man bortser från politik och musik) Men det kan vara svårt att hitta rätt bland alla olika sidor om skönhetsprodukter som är helt säkra på att de har rätt produkt för dig. På nätet kan du inte prova produkten vilket gör det ännu svårare. Jag har hittat en hemsida som kan hjälpa dig på vägen. De har tusentals olika terapeuter, salonger och kliniker. Som kund vill man inte bara kunna välja rätt utan man vill även kunna jämföra. Det här är en sida som ger dig flera olika valmöjligheter. Sidan är även användarvänlig. Bokningarna tar ungefär en minut och bara du vet ungefär vad du är ute efter så kommer du att hitta rätt.


Samlingssidor för olika tjänster och produkter är ganska vanliga nuförtiden. Det här är ett bra exempel på en sådan sida. Massage har jag aldrig provat på så det skulle jag troligtvis boka eller om jag skulle försöka hitta något kopplat till träning. Jämföra olika gympriser kanske? I framtiden kommer det nog knappt att finnas egna hemsidor utan det mesta kommer att bestå av samlingssidor. Det går att se samma trend bland resebolag och rumsbokningar. Mitt tips är att prova sidan Timecenter om du är intresserad av sport, fitness, skönhet, massage eller liknande. Sidan passar in i mitt nya fokus inom träningen och den kommer att hjälpa dig att hitta rätt.


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill ”Farbror Blå”

Av Torbjörn S. Brandhill - 27 maj 2018 13:28

Det är mors dag idag. Jag tycker att det är trevligt att vi har en särskild dag för mammor. Men jag undrar: Behövs det egentligen? Är det verkligen nödvändigt att ha en dag för alla hjärtans dag till exempel? Ja, jag tycker nog ändå att mors dag, fars dag och några till hjälper till när gäller att ge varann tid. Det viktigaste med julen är att ge tid till varandra och födelsedagarna sammalunda. Grattis på mors dag till min mamma. Vad händer just nu och vad uppehåller min tid? Ja, jag pluggar förfullt. Sista inlämningen på hela min utbildning ska in imorgon. Jag kan därmed inte vara så aktiv här bloggen. Även om jag inte varit det tidigare heller för den delen. Ju närmare valet vi kommer desto viktigare med blogginlägg. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 

Av Torbjörn S. Brandhill - 25 maj 2018 18:38

Jag har nya mål som handlar om att röra mig 10 000 steg varje dag och att sedan efter semestern dra igång löpträning utifrån Maria Akrakas program. Det ska bli intressant. Samtidigt ska jag försöka flourskölja tänderna samt använda tandtråd i ett år. Tänderna är väl snarare en parantes men det är svårt att skapa nya vanor och då får man börja med att göra det varje dag i åtminstone någon månad. Det ska bli intressant att se vad man kan göra på ungefär 6-7 veckor. När det gäller politiken finns det också nya mål. Imorgon ska jag till Göteborg tillsammans med min bror för att delta vid Ledningskonferens. Om du inte vet om det så är jag fyra på Liberalerna i Ulricehamns kommunlista. Här har ni kommunlistan. Jag har markerat min position med blått och ni kan även hitta min bror på plats 11. Bor du i Ulricehamns kommun kan du kryssa in en ung driven, välutbildad politiker som inte är rädd för att säga ifrån. Det behövs fler unga politiken. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 


 


Av Torbjörn S. Brandhill - 24 maj 2018 21:17

Återkommer till Bloggen imorgon. Jag hinner tyvärr inte skriva något idag men tänkte imorgon berätta om del mål som jag har satt upp. Målen kommer att infrias om ett ungefär ett år med några delmål på vägen. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

Av Torbjörn S. Brandhill - 22 maj 2018 21:58

Dags att plantera imorgon. Det ska bli roligt att känna hur det känns igen. Det är ett år sedan jag tränade en gran och imorgon gäller det igen. Hård träning och att vara nyttig är det som gäller inför semestern. Följ med i detta så ska vi se vad det blir för resultat på 7 veckor. Lite svårt att bedömma resultatet men ska se vad som kan tänkas ske på 7 veckor. Naturligtvis kommer jag att dricka någon öl men ska försöka slimma ner det. Jag gör det främst för att jag är nyfiken. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 

Av Torbjörn S. Brandhill - 21 maj 2018 12:47

Hej, jag glömde kommentera partiledardebatten. Jag får be om ursäkt för det. Jag har helt enkelt inte hunnit iochmed en hel del plugg, politik och träning. Men det kommer att komma nya videor. Det lovar jag. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

Fråga mig

100 besvarade frågor

Omröstning

Vet du vad en frivilligcentral är?
 Ja
 Nej

Bidra till bloggen

Alla bidrag är välkomna. Bloggen lyfter civilsamhället och frivilligt socialt arbete mer och andra politiska frågor. Alla pengar går till att bygga upp bloggen och annat för att lyfta politiska frågor. Det kan gälla Ulricehamns kommun eller riksfrågor. 

 

Swisha till: 070-2870484

Det här är jag

     

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 26 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 400 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag har pluggat internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. Jag var erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggade jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu och har en fil.kand. i statsvetenskap. Idag pluggar jag offentlig förvaltning, ledning och styrning på Göteborgs Universitet. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se