Farbror Blå * Brandhill

Senaste inläggen

Av Torbjörn S. Brandhill - 2 april 2017 20:05


Jan Björklund samtalar med polisen Martin Melin. Jag är stolt över Liberalernas ställningstaganden inom detta område. Detta är ett otroligt viktigt område inom svensk politik.


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 2 april 2017 19:47

Liberalerna i Ulricehamn berättar här om sitt svar om de nya kommunalrådsposterna: http://bambuser.com/v/6684978#t=5404s


Det är Roland Eriksson ordförande för Liberalerna i Ulricehamn som talar. 


#Ulricehamn #Liberalerna 

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 2 april 2017 16:07


Farbror Blå och Morbror Grön diskuterar den nya säsongen av Morgans mission som handlar om Vuxenmobbning. De har verkligen gjort programmet bättre. Kan de kanske ha sett vår förra video om programmet? 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 


#morgansmission #mobbning #vuxenmobbning #SVT #podcast #poddenAv Torbjörn S. Brandhill - 1 april 2017 14:06

Om du inte såg finalen där jag var med så kan du titta här: 

https://www.svtplay.se/video/12937036/vem-vet-mest/vem-vet-mest-sasong-18-avsnitt-55?tab=senaste FIck väldigt svåra frågor och bara en miss i programmet som jag hade kunnat (Venus/Pax) annars är jag helt nöjd med min insats. Att frågor om Ulricehamns kommun och Linnéuniversitet dök upp i programmet utan att jag fick dem är ironiskt. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

Av Torbjörn S. Brandhill - 22 mars 2017 21:37

Farbror Blå deltog i måndagens "Vem vet mest?". Här kan du se det gick: 

http://www.svtplay.se/video/12915116/vem-vet-mest/vem-vet-mest-sasong-18-avsnitt-51?info=visa&tab=senaste


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå3 

Av Torbjörn S. Brandhill - 20 februari 2017 13:47


Farbror Blå och Morbror Grön diskuterar Batras/moderaternas flört med Jimmie Åkesson/Sverigedemokraterna. Eller vad var det för något som hände egentligen? Två statsvetare diskuterar Moderaternas flört med Sverigedemokraterna. Vi hade för övrigt lite ljudproblem när vi spelade in via skype. Danskt Folkeparti har aldrig suttit i regeringen i Danmark för övrigt utan menade att man varit stödparti och i valet 2011 bakande man. Man ökade även väldigt lite efter att man blev stödparti 2001.


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

Av Torbjörn S. Brandhill - 13 februari 2017 22:27


Jan Björklund om Birgitta Ohlsson. Jag hoppas att också att hon fortsätter. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"
 

Av Torbjörn S. Brandhill - 13 februari 2017 22:25Jan Björklund talar om integrationspolitiken och migrationspolitiken. Ett kort klipp som jag spelade in samtidigt som jag lyssnade på Jan Björklunds tal under en konferens. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"
Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Är du för eller mot böneutrop?
 För
 Mot
 Vet ej

Det här är jag

   

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 24 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 395 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag pluggar internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. För tillfället är jag en erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggar jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu, men har inte tagit ut min fil.kand. i statsvetenskap ännu. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se