Farbror Blå * Brandhill

Senaste inläggen

Av Torbjörn S. Brandhill - 4 augusti 2016 19:15

Jag har cyklat 1,5 mil idag och har tränat lite. Imorgon är det 2 mil som gäller och sen har första träningsveckan kommit igång ordentligt. Imorgon är det även Uport som gäller för mig. Det ska bli kul att träffa gamla kollegor och vänner. Jag vägrar gå dit idag då det har varit uselt väder och själv har jag inte riktigt varit humör. Jag hade egentligen lite andra planer idag. ;) Dessa planer ändrades dock tyvärr. Ett samtalsämne fattigare imorgon tyvärr. 

 

Tippade för övrigt OS och vann 550 kronor på damfotbollen. Det var en trevlig start på de olympiska sommarspelen. Det var lite oväntat. Att OS är igång är riktigt roligt och jag är som alla vet ett extremt OS-fan. Älskar sport och framförallt när det är OS. Lite senare ikväll ska jag för övrigt skriva lite om "falangstriden" som sker inom LUF mellan nuvarande ordförande Henrik Edin och förbundsledamoten Joar Forsell om förbundsordförandeposten. Jag känner båda personerna eller har träffat båda personerna flera gånger och har även samarbetat med båda vid några tillfällen. Ikväll ska jag berätta lite hur jag tänker även om jag in princip har lämnat LUF.  

 

- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 3 augusti 2016 19:21

Dagens träning har bestått av 2 mil cykling samt en promenad på 5 km. Det är en bra start särskilt då jag har varit lite förkyld ända sedan jag kom hem. Jag kan inte springa på grund av det utan då får jag cykla och gå så länge. Det handlar om att hålla igång under augusti månad till badminton drar igång igen i september månad. Men det känns i alla fall skönt att ha kommit igång igen. Det tuffa är inte att träna utan att hålla i det under en längre tid. Det är det som är det svåra och det jobbiga. Får se hur det går under nästa vecka när jobbet är igång. Det blir den riktiga utmaningen. 

 

- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 2 augusti 2016 20:02

Nu efter en lång paus från politiken och semester i Kroatien är det dags att börja komma igång med Youtube och bloggen ordentligt igen. Jag tänkte först skriva lite om mina träningsmål. Har cyklat 2 mil idag, 2 mil igår och sprang 5 kilometer för tre dagar sedan. Jag ska satsa på att komma igång ordentligt med konditionsträningen igen och även komma igång med styrketräningen. Varje dag ska jag skriva lite här om träningen som motivation. Detta ska absolut inte bli någon träningsblogg utan det är mer som motivation för mig själv samt kanske lite inspiration för dig som läsare. Jag sprang i höstas väldigt mycket och i december kunde jag springa över 1,5 mil i veckan, tränade 2 gånger i veckan samt spelade badminton två gånger i veckan. Den formen skulle jag gärna bli igen men man får börja "smått" och se var man landar. Politiskt ska jag göra en video och det kommer att komma fler videor med mig och Morbror Grön. Kommer även att starta en Eurovision-Podd som jag ska spela in imorgon eller på torsdag. Får se hur det blir med den men jag kommer troligtvis vara på plats under nästa års Eurovision igen och det flera saker att prata om då. 

 

- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

Av Torbjörn S. Brandhill - 15 juli 2016 21:17

Jag har semester nu i ungefär 2-3 veckor men sen kommer jag att dra igång ordentligt med bloggen igen. Nu ska jag dock ta det ledigt på riktigt och ingen får nämna ord som integration eller volontärer i min närhet. Nu ska jag ta igen mig sedan min tuffa vinte, vår m.m Kroatien och Tyskland är det som gäller och det ska bli otroligt skönt. Ha det gott alla så hörs vi mer när jag ska börja preppa inför mitt första politiska uppdrag bland anant. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

Av Torbjörn S. Brandhill - 7 juli 2016 17:40

Of course I will bet on the match Germany vs France. My bet is: 

 

Germany vs France 2-0

 

Here you can live stream the match: 

 

http://www.feed2allnow.eu/watch/447560/1/watch-germany-vs-france.html

 

 

I also have bets on the other matches but they are secret. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

 

 #EM2016

Av Torbjörn S. Brandhill - 5 juli 2016 21:38

Jag och Morbror Grön gjorde en video i april om hur stor risken för terrorattacker är. Det är en video som går igenom delar av de risker som finns samt en del mekanismer som ligger bakom hur ISIS arbetar. Det är en intressant video som går igenom flera grundläggande punkter om terrordåd. Videon är en bra video med tanke på att tyvärr blir aktuell hela tiden. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"


Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Har vi träffats på riktigt?
 Ja
 Nej
 Nja, bara online vilket är väl "på riktigt"?

Det här är jag

   

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 24 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 395 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag pluggar internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. För tillfället är jag en erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggar jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu, men har inte tagit ut min fil.kand. i statsvetenskap ännu. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se