Farbror Blå * Brandhill

Senaste inläggen

Av Torbjörn S. Brandhill - Söndag 16 maj 11:54

Nu har jag lagt ut en utställning med nästan alla målningar som jag gjorde under 2020. Här på via länken kan du se de målningar som jag gjorde under 2020: https://www.poeter.se/Poetens+Utstallningar?author_id=42677 Jag har inte målat något under 2021 men kommer att börja göra det nu i juni månad. Skriv gärna en kommentar om vad ny tycker och tänker. 


Med vänliga hälsningar 

Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 

Av Torbjörn S. Brandhill - Måndag 8 mars 18:30

Liberalerna gav ett riktigt bra förslag om att bilda en borgerlig regering även om det kan innebära en regering med stöd av SD. Det är något som kan ha räddat Liberalerna. Liberalernas svek i det senaste valet är det som har gjort att partiet parkerat  runt 3%. Ge Sabuni chansen att på riktigt ge partiet en förnyelse. Falangen som ville ha Erik Ullenhag har gjort allt med att klaga i media för att förstöra för partiet. Nu händer samma sak igen. Man går ut i media och gör allt för att förstöra för partiet. Partiet måste lära sig att hantera interna frågor på ett vettigt sätt. Sen att LUF är helt oresonliga är inget nytt. Hade Liberalerna eller Folkpartiet lyssnat på LUF hade partiet och Sverige gått riktigt illa. Det är viktigt att komma ihåg att det finns tydliga eliter inom både partier och ungdomsförbund. Jag välkomnar beskedet från Sabuni och hoppas verkligen att partiet vågar vara ett modigt parti och står upp för en borgerlig regering. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 

Av Torbjörn S. Brandhill - 25 oktober 2020 08:43

Jag gjorde mitt bästa i Muren igår.  Hade mitt favoritämne makt och pengar samt kultur varit med så kanske. En stor ära att få vara med och det var även mycket roligt att vara med. Staffan var riktigt häftig att träffa med alla sina historier. Segern mot Staffan kommer jag att leva på länge. #muren #svt #svtmuren #quiz #frågesport

Av Torbjörn S. Brandhill - 22 september 2020 15:15

Min tredje målning är nu färdig. Jag gjorde den nästan helt utan penslar. Jag använde en blombukett till att måla tavlan. Den kommer att bli väldigt snygg på min vägg. (Signerad är den också) En äkta Brandhill ?

- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill

Av Torbjörn S. Brandhill - 13 september 2020 18:21

Min första målning är nu signerad och hänger upp i mitt kök. Jag ser en häxa eller varelse som flyger upp ur havet. Är just nu inne på min tredje målning.  

Av Torbjörn S. Brandhill - 25 juli 2020 20:43

En liten tribute till Eurovision och Junior Eurovision Song Contest med tanke på att det inte blivit någon tävling i år. Jag sjunger Molly Sandens "Det finaste någon kan få". Hoppas det kan glädja någon. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 


Av Torbjörn S. Brandhill - 24 april 2020 15:34

Min bror Martin Brandhills låt som han har skrivit tillsammans med det vitryska synthelektroniska bandet Water Low finns nu på spotify. Martin som jag flera gånger har bedömt Inför Eurovision Song Contest här på bloggen. Lyssna och skriv gärna en kommentar om låten. =) 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

Av Torbjörn S. Brandhill - 18 april 2020 09:21

Kom igen SVT! Ni borde göra en riktig insats och sända gamla säsonger av På Spåret. Ni kan till exempel sända mästarsäsongen eller någon annan av alla säsonger med Lindström och Luuk. Det vore en riktigt bra insats och det kostar inte särskilt mycket. Folk minns inte frågorna och det är mycket uppskattat. Ni borde sända det istället för barnprogrammet som ni sänder på lördagar 20:00. 


- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 


#corona

Fråga mig

100 besvarade frågor

Omröstning

Vet du vad en frivilligcentral är?
 Ja
 Nej

Bidra till bloggen

Alla bidrag är välkomna. Bloggen lyfter civilsamhället och frivilligt socialt arbete mer och andra politiska frågor. Alla pengar går till att bygga upp bloggen och annat för att lyfta politiska frågor. Det kan gälla Ulricehamns kommun eller riksfrågor. 

 

Swisha till: 070-2870484

Det här är jag

     

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 26 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 400 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag har pluggat internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. Jag var erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggade jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu och har en fil.kand. i statsvetenskap. Idag pluggar jag offentlig förvaltning, ledning och styrning på Göteborgs Universitet. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se